НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Газ анализатори и Детектори

Показване на 1–32 от 46 резултата

Газ-детектори и анализатори за предупреждаване при достигане на опасни концентраци на токсични и взривоопасни газове.

Видове газ-анализатори и детектори

Според типа си те биват няколко вида: стационарни, мобилни, едноканални и многоканални (комбинирани). Ще намерите всички видове в магазин Alcotester.bg.

Стационарните се използват за постоянно наблюдение във фиксирана точка, докато мобилните могат лесно да се пренасят според нуждите.

Мобилните газ детектори обикновенно да предназначени за персонална защита и се ползват за да предупредят работниците в мини и в други закрити пространства за опасни конценрации на газове.

Персоналните газ-анализатори се ползват също в производствата от химическата и нефтената промишленост, в кораби и танкери, както и от пожарните бригади. Леки и практични, персоналните газ-анализатори се закачат на връхната дреха на работника с клипс и предупреждават със звукова и светлинна аларма при опасност.

Опасни за хората могат да станат всички газове в случай, че концентрацията им падне или надвиши определени граници. А някои газове стават взривоопасни при надвишаване на определена граница.

Еднократните газ-детектори обикновено измерват само един газ, а многоканалните – до 5 вида газ едновеременно.

Тези практични апарати са задължителни при производства отделящи газове, както и при работа в ограничени пространства (тунели, пещери и др.), както и при всички случаи, когато има предписание по ЗЗБУТ.

Цени на газанализатори и детектори

Цената на газ-детекторите се определя според конфигурацията на сензорите в апарата. За максимално добър избор, подробна консултация и ценова оферта, се вържете с нас на тел.: 02 45 00 269