Калибриране

Калибирането на дрегерите за алкохол се извършва със специализирана апаратура, еталонни течности и по методика на производителя. Периодичността за проверка и калибриране се задава от производителя или местното законодателство. Калибирането е важен процес, с който се гарантира точността при измервания с дрегера.

Техническа проверка и калибриране на дрегери

Показване на 15 резултата

Еталонна течност за проверка и калибриране на дрегери с влажен разтвор на ACS, Canada.  
180.00 лв.
Alcosim Calibration Bench е многоетапна станция за калибриране на дрегери предназначена за метрологични лаборатории, производители и дистрибутори на апарати за измерване на алкохол в дъха. Инсталацията автоматизира работният процес и оптимизира експлоатацията на еталонните алкохолни разтвори. Комплекта включва напълно оборудвана система и консумативи, напълно готова за работа.
26 800.00 лв. без ДДС
Метрологичина инсталация – симулатор, която пресъздава състава, температурата, обема и налягането човешкия дъх, като целта е да свери, калибрира и потвърди точността на продукти за тестване на алкохол в дъха. Предназначена за акредитирани лаборатории и институти по метрология.
Alcosim е прецизен инструмент необходим за проверка и калибрирате точността на дрегери за измерване на алкохол в дъха.  Alcosim работи с еталонни алкохолни разтвори с точно определена концентрация.
1 800.00 лв. без ДДС
Ваучер за техническа проверка и калибриране на професионален дрегер.
360.00 лв. 240.00 лв. без ДДС
Ваучер за 3 броя техническа проверка и калибриране на професионален дрегер.
180.00 лв. 150.00 лв. без ДДС
Ваучер за техническа проверка и калибриране на професионален дрегер.
60.00 лв. без ДДС
Ваучер за 6 броя техническа проверки и калибриране на персонален дрегер.
180.00 лв. 120.00 лв. без ДДС
Ваучер за 3 броя техническа проверки и калибриране на персонален дрегер.
90.00 лв. 75.00 лв. без ДДС
Ваучер за техническа проверка и калибровка на персонален дрегер.
30.00 лв. без ДДС
Ваучер за 6 броя калибриране и метрологична заверка на Alcotest 7510 за тригодишен период. Метрологичната заверка на дрегер Alcotest 7510 е задължителна на всеки 6 месеца. Закупуването на ваучера ви спестява средства и Ви дава сигурност при подръжката на дрегера за три годишен период на експлатация.
900.00 лв. 690.00 лв. без ДДС
Ваучер за 3 броя калибриране и метрологична заверка на Alcotest 7510. Метрологичната заверка на дрегер Alcotest 7510 е задължителна на всеки 6 месеца. Закупуването на ваучера спестява средства и Ви дава сигурност при подръжката на дрегера.
450.00 лв. 350.00 лв. без ДДС
Ваучер за калибриране и метрологична заверка на Alcotest® 7510. Метрологичната заверка на дрегер Alcotest® 7510 е задължителна на всеки 6 месеца, за да може да ползвате дрегера като валидно измервателно средство.
150.00 лв. без ДДС
БЕЗПЛАТНА проверка за точността за Вашия дрегер, независимо от производител, серия и модел на уреда.
0.00 лв. без ДДС

Калибриране

Без оценка
Дрегерите са много чувствителни и прецизни прибори. При използването във вградените сензори се натрупват отлагания, което води до намаляване на точността им, затова производителите препоръчват проверка и калибриране да се прави веднъж годишно, а за стационарните (портални) апарати, както и дрегери от серията Alcotest – на 6 месеца.

Показване на 15 резултата