ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

Alcotester.BG се управлява от Керагон ЕООД, ЕИК:202275082, с адрес на дейност: гр. София, ул. 20-ти Април №13, ет. 3.

За връзка с нас може да ползвайте чат, e-mail: office@alcotester.bg или телефони: 024114081, 024500269 или 0885570126 всеки работен ден от 09:00 до 17:00.

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА

Споразумение за продажба съществува от момента на приемане на поръчката Ви по имейл, телефон или чрез онлайн формата за поръчки на Alcotester.BG. С всяко едно от действията по заявяване на поръчка, Вие се съгласявате, че е налице споразумение за продажба между Alcotester.BG/Керагон ЕООД и Вас. Запазваме си правото по наша преценка да изискаме авансово плащане до 100% от стойността преди да приемем поръчката.

Счетоводни документи

Всяка поръчка се съпровожда с Данъчна фактура съгласно изискванията на българското законодателство.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА ПО ТЕЛЕФОН

Преди изпращане наш служител ще се свърже с Вас по телефона в работно време (между 09:00 и 17:00 часа от понеделник до петък) за потвърждение на адреса за доставка.  Ако не желаете да Ви безпокоим по телефона, е необходимо да отбележите това в поле Допълнителни указания и да изберете метод с предварително плащане, например с карта, с банков превод, ePay, PayPal или EasyPay.   Ако сте наш редовен и регистриран клиент изпращането без потвърждение е възможно при всички методи на плащане.

ЦЕНИ

Цените в Alcotester.BG са в български лева и се показват с (или без) ДДС в зависимост от избора на потребителя (управлява се чрез плъзгач на екрана). Поради ограничения на платформата цените на стоките предлагани като добавка към продукт винаги се показват без ДДС, като това е изрично е посочено. При всички случаи, при завършване на поръчката, в количка се посочват всички цени на продукти без ДДС, сбора им, ДДС, цена за доставка (в случай че не е безплатна) и крайната дължима сума.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

За максимална гъвкавост и удобство предлагаме следните видове доставка:

Може да вземете Вашата поръчка безплатно и от офиса на Alcotester.BG.

Цени, срокове и условия за доставка:

Към всяка пратка, която се изпраща с куриер, се начислява допълнително такса за разходите за опаковане и доставка, освен в случаите, отговарящи на условията за безплатно опаковане и доставка (вижте условията по-долу). Таксата за опаковане и доставка се изчислява непосредствено при завършване на поръчката. В случай, че при допълнителните уточнения начинът на доставка се промени, таксата се коригира съобразно направената промяна. В този случай е валидна новата такса, независимо от първоначално избрания начин за доставка.

Цената за доставка включва: Опаковане, “Куриерска услуга” (транспорт) и такса “Наложен платеж” (ако се ползва такава).

НАЛИЧНОСТ

Alcotester.BG се стреми да поддържа винаги актуална информация за наличността на продуктите. В случай, че поръчате продукт, който междувременно е станал неналичен, служител на Alcotester.BG ще се свърже с Вас, за да Ви информира своевременно за това.

ДИСКРЕТНОСТ НА ОПАКОВКАТА

Някои продукти, например тестове за наркотици, са пакетирани в двойна опаковка. На пакета е посочено съдържание “техника” и изпращач Керагон ЕООД.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

За ваше удобство предлагаме разнообразни начини на плащане:

ГАРАНЦИЯ

За всички апарати Alcotester.BG дава следната гаранция:

Увеличаване на гаранционния срок

Срещу допълнителна такса има възможност за увеличаване срока на гаранция с 1 или 2 години.

Срок на валидност на тестове за наркотици

Тестове за наркотици имат срок на съхранение указан на продукта. Ако искате предварително да проверим остатъчния срок на тестовете, моля предварително да се свържете се с нас.

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА

Вие имате правото да се откажете от поръчката без да ни давате обяснение, като ни уведомите по телефона или писмено чрез e-mail.  В случай, че сте платили предварително, сумата ще Ви бъде възстановена чрез сторниране в рамките на същия работен ден, като времето за възстановяване на сумата може да отнеме до няколко дни. В случай, че сте платили чрез EasyPay/B-pay, сумата ще бъде възстановена по банков път (трябва да предоставите банкова сметка), също в рамките на 1 работен ден.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПОЛУЧЕНА СТОКА

Вие имате правото да върнете поръчката след получаването, в рамките на 30 дни от получаването й и да получите 100% възстановяване на сумата. Необходими условия за това са продуктите да са окомплектовани с всички придружаващи документи (фактура, гаранционна карта, ваучери и др.), продуктите да са със запазена цялост и функционалност и да са в оригиналния си търговски вид, включително опаковката. Изтеглете  и разпечатате Бланката за връщане и я върнете попълнена заедно със стоката на указания в нея адрес. За допълнителни въпроси, свържете се с нас.

Възстановяване на парите

Възстановяването на сумите е по банков път, в срок до 3 работни дни от получаване на стоката в Alcotester.BG /Керагон ЕООД/. За да бъде възстановена платената сума, е необходимо да попълните коректно бланката, като посочите трите си имена и банкова сметка в банка от ЕИС в която да бъде преведена сумата (може да посочите PayPal акаунт). В случай, че има използвани консумативи или други липси, стойността им също ще бъде приспадната. Ако при поръчката е ползвана доставка за наша сметка, при възстановяване сумата може да бъде намалена със стойността на реално направените транспортни разходи.  Не начисляваме никакви други такси, включително за обработка на заявката или такса за банков превод. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка клиента.

Ако продуктът, който искате да върнете, не отговаря на условията за възстановяване (вижте подробности в Бланката за връщане), си запазваме правото да Ви откажем частично или изцяло възстановяване на сумата. В този случай ще Ви върнем продукта с документирана причина за отказа или ще Ви предложим частично възстановяване на сумата (в зависимост от състоянието на продуктите), чрез ваучер.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Вашите лични данни са събрани и обработени от Alcotester.BG само за целите на обработката и на доставката на Вашата поръчка, спазвайки стриктно регламента GDPR от 2018 г. Подробности какви данни събира Alcotester.BG при обработка на поръчката Ви и как може да ги управлявате вижте тук. При съображения за запазване на анонимност и дискретност на доставката, можете да оставите само едно име (в т.ч. и псевдоним) и актуален телефонен номер, за да могат куриерите да доставят Вашата поръчка.

Alcotester.BG /Керагон ЕООД/ и свързаните с тях лица никога няма да споделят Ваша информация с други организации и/или трети лица, освен за нуждите на доставка или в изрично регламентираните от закона случаи.

ЗАКОННИ ПРАВА

Посочените по-горе условия Ви предлагат по-голяма защита като клиент на Alcotester.BG от стандартните законови права по Закона за защита на потребителите на Република България.

Посочените по-горе условия имат за цел да получите най-добрата услуга и доставка на Вашата поръчка от Alcotester.BG.

Посочените по-горе условия нямат за цел да заменят или накърнят Вашите законови права по никакъв начин.

НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Alcotester.BG /Керагон ЕООД/ и свързаните с тях лица не могат да бъдат държани отговорни в случай на непредвидени обстоятелства извън техен контрол, като природни бедствия и други обстоятелства, приемани като НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА съгласно законодателството на Република България, и които не позволяват извършването на задълженията на Alcotester.BG и свързаните с тях лица по настоящите Общи условия.

ПРОМЯНА НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Alcotester.BG си запазва правото да промени Общите условия според пазарната конюнктура съобразно законите изисквания. Всички направени промени ще бъдат своевременно отразени на страницата с Общи условия за пазаруване тук.