НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

Alcotester.BG се управлява от Керагон ЕООД, ЕИК:202275082.

Адрес на дейност (офи и шоурум):

За връзка с нас може да ползвайте:

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА

Споразумение за продажба съществува от момента на приемане на поръчката Ви по имейл, телефон или чрез онлайн формата за поръчки на Alcotester.BG. С всяко едно от изброените действията по заявяване на поръчка, Вие се съгласявате с настоящите условия (споразумение за продажба между Alcotester.BG/Керагон ЕООД и Вас).

Запазваме си правото, по наша преценка, да изискаме авансово плащане до 100% от стойността преди да приемем за изпълнение Вашата поръчка.

Счетоводни документи

Пратките до юридически лица ВИНАГИ се изпращат с Данъчна фактура. Пратките до физически лица изпращани с плащане “при получаване” се изпращат с пощенски паричен превод и за тях не се издава касова бележка. В този случай документът за покупката е квитанцията на куриера. Ако желаете касов бон – моля да го посочеите в бележка към продажбата.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА ПО ТЕЛЕФОН

Преди изпращане наш служител ще се свърже с Вас по телефона в работно време (между 09:00 и 18:00 часа в работни дни) за потвърждение на адреса за доставка.  Ако не желаете да Ви безпокоим по телефона, е необходимо да отбележите това в поле Допълнителни указания и да изберете метод с предварително плащане, например с карта, с банков превод, ePay, PayPal или EasyPay.   Ако сте редовен клиент е възможно изпращането да е без предварително потвърждение, независимо от избрания метод на плащане.

ЦЕНИ

Цените в Alcotester.BG са в български лева и се показват с (или без) ДДС в зависимост от избора на потребителя (управлява се чрез плъзгач на екрана). Цените на продуктите предлагани като екстра  към продукт се показват без ДДС, като това е изрично е посочено. При завършване на поръчката, в количка се посочват всички цени на продукти без ДДС, сбора им, стойността на ДДС, цена за доставка (с ДДС) и общата дължима сума.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

За максимална гъвкавост и удобство предлагаме следните видове доставка:

Цени, срокове и условия за доставка:

Към всяка пратка, която се изпраща с куриер, се начислява допълнително такса за разходите за опаковане и доставка, освен в случаите, отговарящи на условията за безплатно опаковане и доставка (вижте условията по-долу). Таксата за опаковане и доставка се изчислява непосредствено при завършване на поръчката. В случай, че при допълнителните уточнения начинът на доставка се промени, таксата се коригира съобразно направената промяна. В този случай е валидна новата такса, независимо от първоначално избрания начин за доставка.

Цената за доставка включва: Опаковане, “Куриерска услуга” (транспорт) и такса “Наложен платеж” (ако се ползва такава).

НАЛИЧНОСТ

Alcotester.BG се стреми да поддържа винаги актуална информация за наличността на продуктите. В случай, че поръчате продукт, който междувременно е станал неналичен, служител на Alcotester.BG ще се свърже с Вас, за да Ви информира своевременно за това.

ДИСКРЕТНОСТ НА ОПАКОВКАТА

От съображения за по-голяма дискретност, тестове за наркотици изпращани до крайни клиенти (физически лица), са пакетирани двойно и са обозначени като “техника” от подател Керагон ЕООД.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

За ваше удобство предлагаме разнообразни методи на плащане:

ГАРАНЦИЯ

За всички апарати Alcotester.BG дава следната гаранция:

Възможно е да увеличите срока на гаранция с 1 или 2 години срещу допълнителна такса. За повече информация свържете се с нас на 024500269 в работно време;

Срок на валидност на тестове за наркотици

Тестове за наркотици са със срок на годност не по-малко от 6 месеца. Ако искате предварително да проверим остатъчния срок на тестовете, в поръчката моля да отбележете това в бележка към поръчката или да се свържете се с нас на 024500269.

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА

Вие имате правото да се откажете от поръчката без да ни давате обяснение, като ни уведомите по телефона или писмено чрез e-mail.  В случай, че сте платили предварително, сумата ще Ви бъде възстановена чрез сторниране в рамките на същия работен ден, като времето за възстановяване на сумата може да отнеме до няколко дни. В случай, че сте платили чрез EasyPay/B-pay, сумата ще бъде възстановена по банков път (трябва да предоставите банкова сметка), също в рамките на 1 работен ден.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПОЛУЧЕНА СТОКА

Вие имате правото да върнете поръчката след получаването, в рамките на 14 дни от получаването й. Необходими условия за това са продуктите да са окомплектовани с всички придружаващи документи (фактура или товарителница, гаранционна карта, ваучери и др.), продуктите да са със запазена цялост и функционалност и да са в оригиналния си търговски вид, включително опаковката. Разпечатайте Бланката за връщане и я върнете попълнена заедно със стоката на указания в нея адрес. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка клиента. За допълнителни въпроси, свържете се с нас.

Възстановяване на парите

Възстановяването на сумите е по банков път, в срок до 3 работни дни от получаване на стоката в Alcotester.BG. За да бъде възстановена платената сума, е необходимо да попълните коректно бланката, като посочите трите си имена и банкова сметка в банка от ЕИС в която да бъде преведена сумата. В случай, че има използвани консумативи или установени други липси, стойността им също ще бъде приспадната. Ако при поръчката е бил с доставка за наша сметка, при възстановяване сумата ще бъде намалена със стойността на тези транспортни разходи.  Не начисляваме никакви други такси, включително за обработка на заявката или такса за банков превод.

Ако продуктът, който искате да върнете, не отговаря на условията за възстановяване (вижте подробности в Бланката за връщане), си запазваме правото да Ви откажем частично или изцяло възстановяване на сумата. В този случай ще Ви върнем продукта с документирана причина за отказа или ще Ви предложим частично възстановяване на сумата (в зависимост от състоянието на продуктите), чрез ваучер.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Вашите лични данни са събрани и обработени от Alcotester.BG само за целите на обработката и на доставката на Вашата поръчка, спазвайки стриктно регламента GDPR от 2018 г. Подробности какви данни събира Alcotester.BG при обработка на поръчката Ви и как може да ги управлявате вижте тук. От съображения за запазване на вашата анонимност и дискретност на доставката, можете да посочите и само едно име или псевдоним.

Alcotester.BG и свързаните с тях лица няма да споделят събраната за вас информация с други организации и/или трети лица, освен за нуждите на доставка на поръчката или в изрично регламентираните от закона случаи.

ЗАКОННИ ПРАВА

Посочените по-горе условия Ви предлагат по-голямо ниво на защита от стандартните законови права по Закона за защита на потребителите на Република България и нямат за цел да заменят или накърнят Вашите законови права по никакъв начин.

НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Alcotester.BG и свързаните с тях лица не могат да бъдат държани отговорни в случай на непредвидени обстоятелства извън техен контрол, като природни бедствия и други обстоятелства, приемани като НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА съгласно законодателството на Република България, и които не позволяват извършването на задълженията на Alcotester.BG и свързаните с тях лица по настоящите Общи условия.

ПРОМЯНА НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Alcotester.BG си запазва правото да промени Общите условия според пазарната конюнктура съобразявайки се със законите изисквания. Всички направени промени ще бъдат своевременно отразени тук, на страницата с Общи условия за пазаруване.