НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Дрегери без мундщуци

Показване на 10 резултата

Дрегери без мундщук са предназначени за бързо тестване на служители, например при масови проверки на входа на предприятие. При измерване с тях не се използват мундшуци.  Тестването без мундщук е бързо и икономично, оптимизира максимално разходите за проверки за трезвеност на работодателите. Някой модели дрегери без мундщук дават качествени, индикативни резултати: показват дали има или няма алкохол в дъха на лицето. Други модели дават полуколичествени резултати, т.е. показват приблизителна концентрация на алкохол в някакъв диапазон, например от 0.20 до 0.50 промила.

Измерването с този тип дрегери се прави за първоначална “скринигова” проверка на служители и работници. При открит с дрегер без мундщук алкохол се препоръчва повторен, контролен тест с дрегер даваш количестен резултат. При измерване с дрегер с мундщук се взима проба за анализ от дълбоките части на белия дроб, където се изравнява парциалното налягане между кръвта и въздуха. Затова такова измерване е достоверно и дава точна количествена стойност на концентрацията на алкохол в тялото.

Ползването на такива дрегери за първоначална проверка има добро екологично въздействие, намалявайки драстично замърсяването от използваните еднократни пластмасови мундщуци.