Експресни полеви наркотестове по проба от слюнка

Употребата на наркотици е проблем за много производствени, транспортни, логистични и други компании, където са критични реакциите и координацията на служителите.

При съмнения за употреба на наркотични вещества може бързо и лесно да се направи проверка с тест по проба от слюнка – тези тестове показват веднага дали служителят е под въздействие на наркотици в момента на тестването.

Можете да прочетете повече за различните видове наркотици и тестери в раздел Полезно.

В Alcotester.BG предлагаме професионални тестове за наркотици по проба от слюнка, покриващи целия спектър от разнообразие при нужда от превенция и контрол на употреба на наркотици.

Свържете с нас за консултация, ако не сте уверени кой модел отговаря най-добре на Вашите нужди.

Показване на всички 6 резултата

WipeAlyser® е портативен четец-анализатор за  ескресни полеви нарко-тестове DrugWipe®S. Добавя възможността машинно да се интерпретира, документира и разпечатва резултатът от направения с DrugWipe®S тест , включително данни за тетваното лице, време и GPS координати.
Още
Сравни
DrugWipe®6S е специализиран комбиниран тест за наркотици в слюнката. Открива канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин, екстази, кокаин, крек, опиати, морфин, хероин, КЕТАМИНИ или БЕНЗОДИАЗЕПИНИ.  
Още
Сравни
DrugWipe®1A е универсален тест за наличие на наркотици в слюнка, пот, субстанция или повърхност. Предлага се в следните разновидности: DrugWipe®1A CA – канабис, марихуана, хашиш; DrugWipe®1A CO – кокаин, крек; DrugWipe®1A OP – морфин, хероин; DrugWipe®1A AMP – амфетамин, метафетамин, екстази.
Още
Сравни
DrugWipe®2А е универсален комбиниран тест за откриване на наркотици в слюнка, пот, субстанция или повърхност. Предлагат се като два отделни комбинирани теста за откриване на следните наркотици: DrugWipe®2A CA/AMP – канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин и екстази или DrugWipe®2A CO/OP – кокаин, крек, опиати, морфин и хероин.
Още
Сравни
DrugWipe®5S е комбиниран експресен полеви тест за наркотици в слюнка. Открива следните видове наркотици: канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин, екстази, кокаин, крек, опиати, морфин и хероин.
Още
Сравни
DrugWipe®5А е комбиниран експресен универсален полеви тест за наркотици. Открива следните видове наркотици: канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин, екстази, кокаин, крек, опиати, морфин и хероин.
Още
Сравни

Показване на всички 6 резултата