НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Платежни методи, при заплащане на поръчка в ALCOTESTER.BG

В брой, с Наложен Платеж, при получаване на поръчката

Ще платите в брой или с карта на куриера при получаване на вашата пратка. Този метод може да се използва за поръчки до 800 лв. Ако в кошницата ви има такъв продукт системата ще ви извести, че този начин на плащане в брой не може да се приложи.

С криптовалута (Bitcoin, Eterium…)

Ще завършите плащането в платформата на Coinbase. Може да платите с Биткоини, Етериум или друга криптовалута приемана от платформата. Този метод за плащане е валиден за поръчки над 200 лв.

През Пейсера

При завършване на поръчката, системата автоматично ще ви пренасочи към страницата за разплащане на Paysera. От секция E-banking (Електронно банкиране) избирате:

Paysera портфейл

за плащане от сметка в Paysera. За да извършите плащане през системата на Paysera е необходимо да бъдете регистрирани в системата

Вашата банка

за електронно банкиране. Системата ще ви прехвърли към вашата банка от където да завършите плащането. Заверката на плащането отнема от 30 минути до няколко часа;

Revlout

Системата ще вии прехвърли в Revolut за да завършите плащането. Заверката отнема от 10 минути до няколко часа.

Банков превод от всяка друга банка

за плащане през вашата банка. Ще трябва да отворете Интернет страницата на Вашата банка и да наредите превода ръчно като въведете посочените данни в платежното нареждане. След като успешно изпълните превода през Интернет страницата на Вашата банка, кликнете върху бутона “Извърших плащането” за да получим веднага известие за това. Заверката на плащането отнема от 30 минути до няколко часа;

Кредитни и дебитни карти

за плащане с VISA, MasterCard, Maestro карти. Заверката на плащането отнема до 1 минути.

Други методи на плащане

Банков превод

Необходимо е да преведете дължимата сума по някоя от следните банкови сметка на Керагон ЕООД.

Юробанк България
IBANBG32BPBI79421200030451
BICBPBIBGSF
Уникредит Булбанк
IBAN BG05UNCR70001521785644
BICUNCRBGSF

Банковата сметка се показват на последната стъпка от онлайн поръчката, както и на имейл адреса, въведен в поръчката,

* В графата „Основание за плащане“ попълнете номера на поръчката, който се генерира след приключването на поръчката. Ако не се попълни този номер, идентификацията на превода може да се затрудни, тъй като няма да знаем за коя поръчка е плащането.

Заверката на плащането отнема до 1 ден.

през PayPal

За да извършите плащане през системата на PayPal е необходимо да бъдете регистрирани в системата. Заверката на плащането отнема до 1 минута.

през ePay

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. При завършване на поръчката, системата автоматично ще ви пренасочи към страницата за разплащане на еPay, където да може да изберете всички предлагани от оператора методи на плащане: от микросметка в ePay, с QR код за плащане през смартфон, плащане на каса на EasyPay на банкомат поддържаш B-Pay. Заверката на плащането отнема до 1 минута.

на каса на EasyPay

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на EasyPay ».

При заплащането на поръчката трябва задължително за основание за плащане да посочите 10-цифрения код за плащане, който е уникален за конкретната поръчка. Този код се генерира от системата на EasyPay и се визуализира на последната стъпка от вашата онлайн поръчка, като същия ще ви бъде изпратен и по имейл, на адреса, посочен в поръчката.

Поръчката се стартира за изпълнение без забавяне, веднага след получаване на потвърждението за извършено плащане. На имейл адреса, въведен в поръчката, ще получите информация за срока за доставка и номер на товарителницата с която е изпратена Вашата поръчка. Разполагате с 3 дни за да завършите плащането с изпратения код. След това трябва да се генерира нов код.

Заверката на плащането отнема до 1 минута.

на АТМ с B-Pay (банкомат)

Заплащане на поръчката на банкомат с дебитна или кредитна карта

Необходимо е да посетите B-Pay банкомат и да извършите заплащане поръчката чрез дебитна или кредитна карта.

Поддържат се български и международни дебитни и кредитни карти – VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro, издадени от български банки, включени в системата на B-Pay.

Процедурата за заплащане е значително улеснена, като е необходимо на банкомата да въведете код на търговец, както и персонален 10-цифрен код, който идентифицира вашата поръчка. Подробни инструкции ще получите веднага след като приключите онлайн поръчката.

Разполагате с 3 дни за да завършите плащането с изпратения код. След това трябва да се генерира нов код.

Заверката на плащането отнема до 1 минута.

Списък с банкомати, където може да извършите плащането »
Описание на процедурата за плащане на банкомат »