Керагон лого

Alcotester.BG е електронен магазин на Керагон ЕООД.  От 2014 г. фирмата предлага разнообразни решения и продукти за детекция на алкохол, наркотици и опасни газове.  Името на електронният ни магазин alcotester асоциира към начаолото, първите продукти които предложихме на пазара за проверка на трезвенността (алкотестери), популярни в България като дрегери – нарицателно име за този тип устройства на реномираният немски производител Drager Safety AG, ползвани от Пътната Полиция (KAT) за проверка на трезвеността на шофьорите на пътя.

Мисия

Да допринасяме за по-голяма безопасност nа пътя, на работното място и в семейството. Стремим се да сме водеща компания в България ангажирана с тази мисия.

Сътрудничим си с различни институции и неправителствени организации в България и Европа. От European Transport Safety Council черпим безценни идеи и поддъжаме актуална инфромация за най-добрите практики, опит и постигнати резултати в сферата на безопасността на пътя в Европа.

Дейност

Отнасяме се с честно и с уважение към всички клиенти, независимо от това дали са от голямата индустрия, притеснени за децата си майки или отговорни шофьори. Изграждането на доверие по честен и открит начин е най-важната основа за създаване на трайни взаимоотношения. Винаги се стараем да доставяме клиентко ориентирани решения, съобразени със специфичните нужди на клиентите.

Какво ни отличава

Предлагаме одит и консултация на индусриалните клиенти във връзка с въведените правилници и процедури за проверки на служителите. Експерти сме в областа и помагаме на фирмите тази важна и деликатна дейност да е законово издържана, така че да са защитени максимално интересите им. Помагаме с обучението на служебните лица ангажирани в тази дейност, тъй като смятаме за важно да се запазва достойнстовото и на  проверяваните служителите.  Комбинацията от клиенско ориентирани решения и подобрени процедури водат до логичен резултат: намален риск от трудови злополуки, подобрена трудова дисциплина и повишена производителност в предприятието. Вложените средства се изплащат многократно!

Партньори

Представители за България сме на световни лидери в сферата: Secutetec Deteкtion Systeme AG, ACS Corporation, IDenta Corporation.

Поддръжка и сервиз

Поддържаме най-доброто съотношение между цена и качество, не само на продуктите, но и на услугите. Съобразяваме се с потребителските и икономическите реалности в страната.  Предлагаме пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на продуктите в сферата.

Наши клиенти

За последните 5 години над 3000 клиента ни се довериха, като над 1000 от тях са клиенти от индустрията и институции.