Кои сме ние

Кои сме ние

Alcotester.BG е електронен портал и магазин на Керагон ЕООД – българска фирма, специализирана в сферата на продукти за детекция на алкохол, наркотици и опасни газове. Името на този сайта alcotester произлиза от първия тип продукти които предложихме на българският пазар – алкотестери, уреди за проверка на алкохол в дъха, популярни в България с името “дрегер” , превърнало се в нарицателно за този тип продукти.

В момента фирмата е с развито широко портфолио, като предлагаме продукти и решения за детекция на наркотици, опасни газове и лични предпазни средства.

Нашата мисия

Да предлагаме нашия опит, продукти и решения, които да доведат до по-голяма безопасност на пътя, на работното място и в семейството. Влагаме страст в това, което правим, и се стремим да бъдем водещата компания, ангажирана с тази мисия.

Прякото ни ангажиране с тази мисия не е само комерсиално. Сътрудничеството ни с организации като European Transport Safety Council ни позволява да следим и предаваме у нас най-добрите практики, опит и постигнати резултати в сферата на безопасността на пътя в Европа.

Професионализъм

Приемаме сериозно всичко, което правим. Ние сме опитни и квалифицирани. Отнасяме се с уважение към хората, изграждаме доверие и създаваме трайни взаимоотношения по честен и открит начин. Успехът ни се крепи на взаимно уважение и доверие. Затова се стараем да доставяме решения, съобразени със специфичните нужди на клиентите. Предлагаме също и специфични услуги, като съдействие при изготвяне на стратегии и процедури за повишаване на безопасността в предприятията, обучение на служебните лица, ангажирани в тази дейност, консултации на семейства при съмнения за употреба на наркотици от подрастващи и др.

Партньори

За да предложим най-добрите решения и практики в света си сътрудничим със световните лидери в сферата. Сред тях са Secutetec Deteкtion Systeme AG, ACS Corporation – Alcohol Countermeasure Systems, IDenta Corporation и Arides на които сме и представители за България, но много ценни са ни партньорствата и с Dräger, 3M, Würth, Turdus, All test и др.

Различните гледни точки винаги генерират по-добри идеи за доброто и безопасността на повече хора. Затова изграждаме и устойчиви партньорства с дистрибутори и други заинтересовани страни.

Адаптирани за местния пазар

Поддържаме възможно най-добри цени на продуктите и услугите, съобразени с потребителските и икономическите реалности в страната. Разполагаме на склад с повечето продукти, аксесоари и консумативи. Предлагаме пълно гаранционно и следгаранционно обслужване, като повечето се поддържат в собствен сервиз.

Нашият опит

Клиентите ни са над 3000, сред тях – държавни институции, международни корпорации, големи и средни предприятия, малки компании, семейни фирми и много индивидуални лица. Дейността на нашите клиенти е най-разнообразна: енергетика, сигурност, производство, транспорт, логистика, строителство, развлечение, образование, здравеопазване, превенция и много други.

Доверете ни се, няма да ви разочароваме!