НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Керагон лого

Alcotester.BG е електронен магазин на Керагон ЕООД. От 2014 г. фирмата предлага разнообразни решения и продукти за детекция на алкохол, наркотици и опасни газове.  Името на електронния ни магазин Alcotester асоциира към началото, първите продукти които предложихме на пазара за проверка на трезвеността (алкотестери), популярни в България като дрегеринарицателно име за този тип устройства на реномирания немски производител Drager Safety AG, ползвани от Пътната Полиция (KAT) за проверка на трезвеността на шофьорите на пътя.

Мисия

Да допринасяме за по-голяма безопасност nа пътя, на работното място и в семейството. Стремим се да сме водеща компания в България ангажирана с тази мисия.

Сътрудничим си с различни институции и неправителствени организации в България и Европа. От European Transport Safety Council черпим безценни идеи и поддъжаме актуална информация за най-добрите практики, опит и постигнати резултати в сферата на безопасността на пътя в Европа.

Дейност

Отнасяме се с честно и с уважение към всички клиенти, независимо от това дали са от голямата индустрия, притеснени за децата си майки или отговорни шофьори. Изграждането на доверие по честен и открит начин е най-важната основа за създаване на трайни взаимоотношения. Винаги се стараем да доставяме клиентско ориентирани решения, съобразени със специфичните нужди на клиентите.

Какво ни отличава

Предлагаме одит и консултация на индустриалните клиенти във връзка с въведените правилници и процедури за проверки на служители. Експерти сме в областта и помагаме на фирмите тази важна и деликатна дейност да е законово издържана, така че да са защитени максимално интересите им. Помагаме с обучението на служебните лица ангажирани в тази дейност, тъй като смятаме за важно да се запазва достойнстовото и на проверяваните служители. Комбинацията от клиентско ориентирани решения и подобрени процедури водят до логичен резултат: намален риск от трудови злополуки, подобрена трудова дисциплина и повишена производителност в предприятието. Вложените средства се изплащат многократно!

Партньори

Представители за България сме на световни лидери в сферата: Secutetec Deteкtion Systeme AG, ACS Corporation, IDenta Corporation.

Поддръжка и сервиз

Поддържаме най-доброто съотношение между цена и качество, не само на продуктите, но и на услугите. Съобразяваме се с потребителските и икономическите реалности в страната. Предлагаме пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на продуктите в сферата.

Наши клиенти

За последните 8 години над 7000 клиента ни се довериха, като над 1500 от тях са представители на индустрията и различни институции.