НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ.

BOX NOW е нова куриерска услуга, която предлага удобството да си вземете пратката в удобно за вас време, без да чакате на опашка, без да чакате посещение на куриер.

BOX NOW е бързо развиваща се компания, която има вече инсталирани системи за взимане на пратка в 400 локации в България:

Компанията активно увеличава инсталираните автомати и има цел до края на 2024 г да има над 2000 автомата в цялата страна. Целта е най-близкия автомат на BOX NOW да се намира на не повече от 500 метра от вас.

Важно! Заплащане за вашата поръчка на автоматите на BOX NOW е възможно само с карта. Автоматите не приемат банкноти и монети. Ако желатете плащане с кеш – изберете доставка с Еконт или Спиди.

Ценa за доставка до BOX NOW

До 30.04.2024 г. ВСИЧКИ доставки до BOX NOW са БЕЗПЛАТНИ, независимо от размера на поръчката ви. След тази дата цената ще се изчислява автоматично от модула BOX NOW при завършване на поръчката.

Работно време: почти всички автомати са външни и работят 24/7. Избирайки такъв автомат може да вземете вашата пратка по всяко време. Работното време е означено при избора му в модула достави до BOX NOW.

Безпалтни доставки за наша сметка се изпълняват само за онлайн поръчки.

След 30.04.2024 допълнително условие е стойността на поръчката да е над 100 лв.