Стационарни

Стационарните дрегери са два типа: портални и клубни. Порталните се използват най-често за всекидневна проверка на служителите на входа на предприятието или служебното помещение. . Клубните са подходящи за инсталиране в увеселителни заведения, барове, ресторанти и др. При тях тестването става след заплащане на определена такса. Монтирани на подходящо място, клубните дрегери възвръщат инвестицията си до няколко месеца, след което носят допълнителни приходи на собственика. Предлагаме стационарни дрегери под наем. Моля свържете се с нас за допълнителна информация.

Показване на 4 резултата

DINGO В02

Без оценка
Стационарен портален дрегер, тестващ експресно, без мундщуци. Позволява връзка с компютър и поддържане на база данни с детайли за направените тестове.
800.00 лв. без ДДС

DINGO B01

Без оценка
DINGO B01 е стационарен портален тип дрегер, работещ без мундщук. Предназначен за контрол на служители, може да работи както самостоятелно, така и интегрирано към Системите за Контрол на Достъпа.  
650.00 лв. без ДДС

DINGO K4500

Без оценка
DINGO K4500 е монетен дрегер с фото-рамка, предназначен за барове, ресторанти, нощни клубове и др. Посетителите имат възможността самостоятелно да се тестват за алкохол. Приема различни монети или жетони. Може да работи и без монети. Видео-дипсплеят може да се използва за видео-указания за ползване на дрегера, за рекламна цел или друго.
1 250.00 лв. без ДДС

DINGO К4000

Без оценка
DINGO K4000 е монетен дрегер, предназначен за барове, ресторанти, нощни клубове и др. Посетителите имат възможността самостоятелно да се тестват за алкохол, като заплатят определена такса. Може да работи и без монети, подходящо за случаи, когато събиране на такса не е необходима: контрол на служители, за фирмени партита, тържества, сватби и др.
1 150.00 лв. без ДДС

Показване на 4 резултата