НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Защо трябва да притежаваме персонален дрегер?

Защо трябва да притежаваме персонален дрегер?

Всички знаем, че колкото ползи има от пиенето на алкохол, но в разумни количества, естествено, то той може да нанесе и много повече вреда. Освен това при прекаляване с концентрата е много опасно човек да седне зад волана. За най-сигурна превенция срещу шофьорите, управляващи в нетрезво състояние автомобилите, са създадени именно дрегер устройствата. Те са не само голям помощник в установяването на числото на промила алкохол в кръвта, но са и със силата да спасят човешки живот.

Определено е предимство всеки шофьор да има в автомобила си дрегер под ръка. Това ще доведе до по-голяма сигурност в различни ситуации.

Например, ако в случай, че водачът на МПС бъде обект на проверка от властите и се наложи да духне в дрегера, за точен резултат, винаги може да извади своето устройство и да сравни дали  данните са еднакви.

Ако имате алкотестер, то със сигурност:

  • ще избегнете глобите;
  • няма да бъдете обект на наказания;
  • рискът да предизвикате ПТП намалява.

По този начин:

  • осигурявате защита на себе си;
  • гарантирате си сигурност;
  • защитавате пътниците в колата;
  • защитавате отсрещните хора.

Какви са плюсовете на персоналния дрегер?

Съвременни технологии

Сензорите на дрегерите използват оптимизираната динамика на газта за измерване на концентрацията на алкохол в кръвта. Дори и при високи концентрации на спирт, бързо и точно ще бъде показан резултатът. Напредналите технологии гарантират, че инструментът е отново готов за използване в рамките на секунди.

Удобно вземане на проби

Режимите, в които работят различните модели дрегери, са автоматичен, ръчен, и пасивен. Различните видове режими могат да се използват за получаване на проби по всяко време в зависимост от ситуацията.

Лесна работа

Благодарение на компактните си размери и ергономичен дизайн дрегерите, предлагани от Alcotester.BG, са лесни за поддръжка. Тези алкотестери, които имат в устройството си микрофони за закрепване, са едни от най-купуваните за професионални цели. Отличават се и с гъвкавост, чрез която се дава възможност за правилното и лесното употребяване дори от хората, работещи с лявата ръка.

Специално проектирани мундщуци

Формата на мундщука за всеки модел е проектирана така, че да пасва интуитивно, бързо и надеждно дори и при лоши светлинни условия. Изходът, през който влиза въздухът е трудно да се запуши, а това предотвратява всякакви опити за манипулация върху резултатите. Мундщукът има и приставки, което предпазва тестовите субекти да влизат в контакт с инструмента.

Ниска консумация на енергия

С комплект обикновени батерии един дрегер издържа няколкостотин теста.

Безопасност и хигиена

Разделянето на зоната за захващане и мундщука осигурява безопасна дистанция между ръката на оператора и устата на лицето, което се тества.

Запазване на данни

Вече и при персоналните дрегери се среща функцията “памет” за последните тестове, която осигурява възможност за добър самоконтрол.

Какъв дрегер ще бъде подходящ за мен?

Какъв дрегер ще изберете зависи до голяма степен от неговото прилагане. Ако се интересувате от най-високо ниво на точност на Вашите показания, нашата препоръка е да се насочите към професионалните устройства. От такъв тип инструменти обикновено се интересуват големи компании, клиники, училища, военни структури, полицията, различни лаборатории. Професионалните алкотестери са много популярни и сред хората, които желаят най-високо ниво на прецизност на показанията.

Ако пък сте по скоро заинтересовани за това да имате дрегер под ръка за спешни случаи, то перфектна работа ще Ви свършат по-малките или еднократни алкотестери. Те са много лесни за използване, а резултатите излизат за много кратък период от време. Персоналните уреди показват реалната стойност на промили, в случай, че имате съмнения за резултатите от тест с професионален дрегер.

Ние от Alcotester.BG Ви предлагаме богат избор от висококачествени персонални уреди за измерване на нивото на алкохол в кръвта.