НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Блокиращи дрегер устройства и незаменимото им приложение

Блокиращи дрегер устройства и незаменимото им приложение

Новогодишните празници са едни от най-любимите дни. Богатите трапези и множеството алкохолни изкушения често пъти ни карат да прекаляваме както с храната, така и с пиенето. Това от своя страна води до повишения процент на шофиране в нетрезво състояние в периода 24 декември – 2 януари.

Вероятно има ситуации, които налагат на човек да седне зад волана на 50 гр. водка или на 1 бира*, но сме длъжни да отбележим, че това е поемане на огромен риск за живота както на шофьора и пътниците, така и на околните. Много хора си пийват по едно малко уж за наздравица и след това се качват в автомобила си. Така шофьорът става потенциален извършител на различни по тежест ПТП.

Създаването на условия за по-безопасно шофиране определя нуждата от сътворението на блокиращи дрегер устройства.

Какво представляват блокиращите дрегер устройства?

Как се употребяват? Къде да ги открием? Знаете ли, че на световния пазар вече се предлагат умни алкохолни тестери?

Ние от Аlcotester.bg ви предлагаме богата гама от блокиращи устройства, чрез които шофьорът остава защитен. Ако водачът е употребил алкохол, системата не позволява на автомобила да запали.

В структурно отношение блокиращите алкотестери се състоят от две части: дрегер и контролно устройство, което съхранява цялата информация за събития, свързани с експлоатацията на уреда. Да вземем за пример Interlock 7000. Устройството се включва към веригата на стартера на колата и блокира запалването й, ако засече наличие на алкохолен концентрат в кръвта на шофьора. Данните от паметта на блока за управлението могат да бъдат предоставени след щателен анализ от лице с правата на персонален компютър. Иновативния Interlock 7000 е продукт на известната и водеща немска фирма Dräge. Interlock 7000 притежава широк диапазон на работната температура от -45 до 85 ° C. Уникалното устройство има памет за над 100 000 теста, разполага с много програмируеми функции, които позволяват на потребителя да промени конфигурацията му  по най-удобния за него начин.

Продуктите, предлагани от Аlcotester.bg, са гарантирано висококачествени и с доказана ефективност. Същото важи и за блокиращите дрегер устройства. Уредите са направени от специални висококачествени материали и освен това са с ергономична форма, като позволяват на собственика им да ги задържа лесно само в една ръка. В този сайт може да намерите много блокиращи алкотестери, разполагащи с редица програмируеми функции според претенциите на шофьора. Блокиращите устройства са едни от най-сигурните начини за превенция на тежки пътно-транспортни произшествия.

Блокиращите дрегери притежават висока степен на защита от опити да се симулира “трезвеност” при издишване или пък ако шофьорът се опита да се укрие от проверки на компетентните органи. Един от най-сигурните начини да се гарантира невъзможността за измама е проверката на пътя. В произволен момент алармата уведомява водача, че трябва да се направи контрол на дишането, т.е. да продуха в дрегера. В рамките на 10 минути шофьорът е длъжен да даде проба, или алармата на колата се активира и блокира запалването на автомобила.

Този тип блокиращи алкохолни тестери са изключително благоприятни за предотвратяване на кражби. Не се чудете – точно за кражба на автомобили става дума! Често пъти преди да направят удар, крадците си дават сили като употребяват солидно количество алкохол. Ако похитителят на кола, в която има инсталирано блокиращо дрегер устройство, е пиян, возилото ще бъде блокирано и така няма да бъде откраднато.

Блокиращите алкохолни тестери могат да бъдат незаменим помощник не само на властите, но на обикновения гражданин, на когото поне веднъж му се е случвало да седне зад волана леко подпийнал. Блокиращите алкотестери са незаменим начин за предотвратяването както на ПТП и проблеми с КАТ, така и точно мерило за това до колко човек е трезвен.

Устройствата влизат в употреба с изключителна важност за таксиметрови фирми, фирми за градски транспорт и при водачи на линейки. Блокиращите дрегер устройства са иновативни системи, даващи сигурност в живота на човека.

Аlcotester.bg Ви пожелава безаварийно шофиране!

* Ние от Аlcotester.bg не толерираме карането на автомобил в нетрезво състояние, дори да е една бира, изпита с повод!