НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Как да изберем своя алкотестер?

Как да изберем своя алкотестер?

При избора на дрегер е необходимо да обърнете внимание на следното:

1. За кого е предназначен въпросният тестер за алкохол?

За лична употреба или за фирма. Организациите нямат право да използват персонални алкотестери, а само такива със специален сертификат и разрешително.

2. Колко тестове за алкохол планирате да правите на ден?

Брой тестове на ден е приблизителното средно натоварване, като някои от по-бюджетните модели алкотестери не са приспособени за интензивна експлоатация. В зависимост от нуждите можете да изберете между дрегер, подходящ за много интензивна употреба или пък дрегер, който да ползвате в належащи случаи.

3. Точност и удобство на Вашия дрегер 

Ако е много важно за Вас да имате точен количествен резултат – определено трябва да изберете алкотестер с директно продухване с мундщук. Ако за Вас е важна точност с минимална грешка, тогава със сигурност имате нужда от професионално устройство.

В случай, че се нуждаете от уред, който работи бързо при голямо натоварване, можете да се доверите на индикативните модели.

4. Външен вид на алкотестера

Епохата на грубоватите кутии отдавна отмина и имате огромен избор от модели по Ваш вкус.

5. Окомплектоване

Професионалните алкотестери традиционно се продават с комплект с аксесоари, включващ батерии, мундщуци, допълнителни устройства – кабели, зарядни и прочие.

 

За по-подробен анализ за избор на най-подходящия алкотестер за Вас можете да ни пишете или да ни се обадите на телефона за връзка.