НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

Touch&Know е полеви наркотест за субстанция или следи определящ 26 наркотични вещества в субстанция или следи от субстанция

Touch&Know е полеви наркотест за дискретна проверка на наркотични нарковещества в субстанции. Разработен на базата на полевите тестове за професионалисти в сферата, този полеви наркотест е предназначен за обикновенни потребители, подходящ за използване в дома, в училище, офиса и много другаде. Разработен от IDenta, водеща израелска компания специалзирана в производство на професионални продукти за криминалистиката. Touch&Know предлага сигурно, безопасно и бързо определяне на наркотични вещества в подозрителни субстанции: прахче, кристали, твърда маса, хапче, капсула, листна маса или остатъчни следи в пликче или друго.

Touch&Know ще ви даде отговор веднага: процедурата за взимане на проба, стратиране на теста и определяне на резултата отнема между 10 и 60 секудни.

Наркотиците по света и в България

Наркотиците са все по-голям бич в целият свят. България не прави изключение и в резултат на заливането на уличния пазар с тях, те са все по-достъпни и у нас. Най-притеснителното е че те се предлагат активно на най-уязвимите потребители – нашите деца. Много проучвания по света показват притеснителни цифри в това отношение: над 80% от учениците са имали достъп или са пробвали наркотик. В България това се дължи и на това, че уличните дилъри предлагат дрогата непосредствено около училищата и то на много ниски цени. Например един грам метафетамин на улицата струва около 80 лв., а той е достатчън за 20 дози. Подобна е цената и на амфетамина (амфетки). Проста сметка показва, че цената на алкохола и наркотиците са идентични: за да се надрусат са достатъчни 4 лева!

Сериозният проблем е, че дрогата, за разлика от алкохола има много по-голям риск от развиване на зависимост. Дори и леките наркотици, като канабис имат ефекта на засищане и от там до нуждата от по-честа употреба и често минаване към по-силни и опасни наркотици. Отговорните родители основателно са обезпокоени за техните деца, а навременните мерки, преди зависимостта да е стигнала невъзратими нива са ключови за преодоляване на риска.  Прекаленият контрол от родителите от друга страна могат само да влошат взаимоотношенията между тях. Подрастващите имат много висока чувствителност към изграждащата си самоличност и могат да приемат всеки опит за ограничаване за пряка заплаха за личното им пространство. Неоснователните обвинения към тинейджърите могат лесно разкъсат крехките мостовете на доверие между тях и родителите им. С Touch&Know ще знаете със сигурност, че имате намесен наркотик преди да се наложи да проведете сериозен разговор с вашето дете.

С Touch&Know тествате наркотика, не взаимоотношенията си.

Touch&Know се предлага в 3 варианта:

Как се тества с полевият наркотест Touch&Know:

Поръчайте Общия полеви наркотест тук

Поръчайте полеви наркотест за растителна маса за марихуана и хашиш тук

Поръчайте Пълният комплект от тук