НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СЕ ТЕСТВАХТЕ ЗА АЛКОХОЛ НА НАШИЯ СТАЦИОНАРЕН СТЕНД СЪС ДРЕГЕР. ТАКА ПОДКРЕПИХТЕ НАЦИОНАЛНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ „С БИСТЪР УМ ЗАД ВОЛАНА

ALCOTESTER.BG е партньор на инициативата „С БИСТЪР УМ ЗАД ВОЛАНА“ на Българската Петролна и Газова Асоциация (БПГА), съвместно с Министерство на Вътрешните Работи (МВР) и Държавната Агенция „Безопасност на движението по пътищата“ (ДАБДП).

Инициативата стартира по време на великденските празници, на 13.04.2023 г. и ще е с продължителност от няколко месеца.

За срокът на инициативата ALCOTESTER.BG предостави безвъзмездно стендове с прецизни стационарни дрегери за самопроверка за алкохол в бензиностанции в цялата страна. Такива има поставени на ОМВ Виноградец (77 км на магистрала Тракия посока Пловдив), Ромпетрол София Рожен и Газпром Благоевград. Всеки водач може бързо, лесно и безплатно да се тества самостоятелно за алкохол. Тестът е доброволен, изцяло анонимен и няма никаква връзка с органите на КАТ.

Целта е водачите да се проверят дали имат алкохол в организма и да бъдат по-отговорни на пътя. Самостоятелното тестване за алкохол е независимо от проверките за алкохол на Пътна Полиция. Ако дрегера отчете алкохол, съветваме ви да не шофирате за да не рискувате като вашата собствена безопасност, така и тази на вашите спътници и другите участници в движението на пътя.

За времето на активността на кампанията “С бистър ум зад волана” може да закупите дрегер за алкохол или тест за наркотици с 10% намаление от ALCOTESTER.BG. Използвайте ПРОМОКОД “1304” (цифрите от датата на стартиране на кампанията) и го приложете при чекаута в електронния ни магазин.

ПРОМОКОД “1304” ЩЕ Е ВАЛИДЕН ЗА ЦЕЛИЯ СРОК НА ИНИЦИАТИВАТА „С БИСТЪР УМ ЗАД ВОЛАНА“.

Може да изберете вашия личен дрегер от специално подбраните от нас надежни, точни и калибрирани ПЕРСОНАЛНИ ДРЕГЕРИ, ЕДНОКРАТНИ АЛКОТЕСТЕРИ ИЛИ ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ.

.

немски дрегер Alcotest 6000
Калибрирани дрегери
Test&Drive - eднократен тестер за алкохол със скала
Еднократни алкотестери

.