EN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 company

ALCOTESTER.BG ВИ БЛАГОДАРИ, ЧЕ СЕ ТЕСТВАХТЕ ЗА АЛКОХОЛ НА НАШИЯ СТАЦИОНАРЕН ДРЕГЕР И ПОДКРЕПИХТЕ НАЦИОНАЛНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ „С БИСТЪР УМ ЗАД ВОЛАНА

ALCOTESTER.BG е партньор на инициативата „С БИСТЪР УМ ЗАД ВОЛАНА“ на Българската петролна и газова асоциация, съвместно с Министерство на Вътрешните Работи и Държавната Агенция „Безопасност на движението по пътищата“. Инициативата стартира по време на великденските празници, на 13.04.2023 г.

За срокът на инициативата за безопасност по пътищата, компанията предоставя безвъзмездно стендове с прецизни стационарни дрегери за самопроверка за алкохол в бензиностанции в цялата страна, включително ОМВ, ШЕЛ, Петрол, Ромпетрол, Лукойл и Газпром. Всеки може бързо, лесно и безплатно да се тества за наличие на алкохол в дъха, като тестът е доброволен и изцяло анонимен.

Важно е да се знае, че самостоятелното тестване за алкохол е напълно независимо от проверките за алкохол на Пътна Полиция. Целта на самопроверката е водачите да са по-информирани, по-отговорни и да се уверят, че шофират безопасно.

Допълнително, на касите на бензиностанциите, всеки може да получи безплатни еднократни тестове за алкохол.

ЗА ПРОЯВЕНАТА ОТГОВОРНОСТ, ПОЛУЧАВАТЕ ПРОМОКОД “1304“. Приложете го при чекаута на вашата поръчка, за да получите 10 % ОТСТЪПКА ПРИ ПАЗАРУВАНЕ В НАШИЯ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН.

Разгледайте специално предлаганите от нас надежни ПЕРСОНАЛНИ ДРЕГЕРИ, ЕДНОКРАТНИ АЛКОТЕСТЕРИ И ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ.

.

MultiScreen - комбиниран уринен тест за наркотици
Тестове за наркотици
немски дрегер Alcotest 6000
Калибрирани дрегери
Test&Drive - eднократен тестер за алкохол със скала
Еднократни алкотестери

.

* ПРОМОКОДЪТ ЩЕ Е ВАЛИДЕН ЗА ЦЕЛИЯ СРОК НА ИНИЦИАТИВАТА „С БИСТЪР УМ ЗАД ВОЛАНА“.