НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ. ДО ОФИС / АВТОМАТ

DrugWipe 5S още по-бърз. Резултати само след 3мин.

DrugWipe 5S още по-бърз. Резултати само след 3мин.

Разопаковайте, вземете проба от слюнката и прочетете резултата: Бързият скрининг тест за наркотици DrugWipe 5 S надеждно показва за три минути дали са били консумирани или не наркотици. Както за тестващите, така и за субектите, бързото и надеждно изпълнение на тестовете допринася за спокойна цялостна ситуация.

Нито полицаите, които извършват тестове, нито тестваните шофьори искат да отделят повече време от необходимото за проверки. Ако проверката включва и тестване за алкохол или наркотици в допълнение към проверка на документи, тогава е бързата обработка е добре дошла. С времева рамка от само три минути, сега още по-бързият DrugWipe 5 S улеснява тестването на наркотици по време на проверки от униформените. Изключително високата надеждност на теста, разбира се не се е променила (потвърдено и сертифицирано от безпристрастна лаборатория). В допълнение, тестът със слюнка е малък и удобен, побира се във всеки джоб на панталон и е защитен от фалшифициране.
Тестовете са удобни дори при скрининг за наркотици след злополуки, като част от граничен контрол, тестване на затворници или на работното място, бързо достъпният резултат от теста допринася за по-спокойна атмосфера и по-голяма ефективност.
Във всички случаи DrugWipe открива текущата употреба на наркотици, а не дългосрочната злоупотреба с конкретно вещество.

Още едно предимство на тестовете със слюнка:

Тестовете със слюнка имат много предимства, което ги прави ефективен и надежден инструмент за откриване на наркотици. Ако бъдат взети едновременно кръвна и слюнчена проба резултатите ще са идентични. Разбира се кръвната проба показва по-подробен анализ на употребяваните вещества. Полицейските служители могат да правят тестове за слюнка директно по време на проверки на трафика. Тестовете са защитени от подправяне и неинвазивни за тестваните субекти, което ги прави по-склонни да си сътрудничат. За тестващия и тествания процесът е много по-хигиеничен и приятен от теста за урина, тъй като те не влизат в контакт с пробата. Необходимото количество слюнка е много малко и не са необходими големи усилия. Достатъчно количество слюнка за тест се събира само за няколко секунди, без никакви допълнителни инструменти.

Бързи резултати с DrugWipe 5 S:
Ясен, лесно разпознаваем резултат от теста е наличен само след 3 минути, дори само с леки следи от лекарства. Високата специфичност и надеждност (над 98%) се потвърждава от лабораторни изследвания.

DrugWipe 5 S: Бърз скринингов тест за откриване на пет лекарства в слюнката:
– Надеждно показва консумацията на наркотици само три минути.
– Изисква само малко количество слюнка.
– Открива петте най-често използвани наркотици: канабис, опиати, кокаин и амфетамини/метамфетамини.
– Осигурява убедителни резултати дори при леки следи от наркотици.
– Висока специфичност и надеждност (над 98%) потвърдено от външна лаборатория
– Положителен индикатор: червени линии в показанията прозорец недвусмислено показват кои вещества са открити.