НЕ КАРАЙ С АЛКОХОЛ НАД ЛИМИТА ОТ 0.5 ПРОМИЛА
ПРИ АЛКОХОЛ НАД 1.2 ПРОМИЛА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
АКО КАРАШ С ДРОГА - ОСТАВАШ БЕЗ КОЛА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 99 ЛВ.

ALCOTESTER.BG е партньор на Инициативата на БПГА за безопасност на пътя „С бистър ум зад волана“

ALCOTESTER.BG е партньор на Инициативата на БПГА за безопасност на пътя „С бистър ум зад волана“

Керагон ЕООД е партньор на Инициативата „С бистър ум зад волана“ на Българската петролна и газова асоциация, съвместно с Министерството на Вътрешните Работи и Държавната Агенция „Безопасност на движението по пътищата“. Инициативата стартира на 13.04.2023 г., а нейното официално откриване се състоя на 11.04.2023 г., в Националния пресклуб на БТА.

Компанията предоставя безвъзмездно стендове с прецизни стационарни дрегери за самопроверка за алкохол в бензиностанции в цялата страна, включително  ОМВ, ШЕЛ, Петрол, Ромпетрол, Лукойл и Газпром. Всеки може бързо, лесно и безплатно да се тества за наличие на алкохол в дъха, като тестът е доброволен и изцяло анонимен.

Важно е да се знае, че самостоятелното тестване за алкохол е напълно независимо от проверките за алкохол на Пътна Полиция. Целта на самопроверката е водачите да са по-информирани, по-отговорни и да се уверят, че шофират безопасно. Допълнително на касите на бензиностанциите всеки може да получи безплатни еднократни тестове за алкохол.

Керагон ЕООД е водещ доставчик на българския пазар на технически средства за проверка за алкохол и наркотици от 2014 г.