Клубни дрегери

Клубните дрегери са професионални модели, които се класифицират като клубни поради специфичната им употреба с монети. Намират широко приложение в барове, ресторанти, нощни заведения, казина и други места за отдих и забавление.

При тест се използват обикновени сламки за еднократна употреба, което гарантира висока хигиена и прецизност на теста и осигурява ниски експлоатационни разходи.

Позиционират се на места с висока посещаемост (отвън са добре защитени с метален корпус) и дават ясни индикации на посетителите колко са пили и дали е подходящо да сядат зад волана в това състояние.

При правилно позициониране клубните алкотестери възвръщат многократно направената за покупката им инвестиция. Единственото им обслужване е зареждането на сламките и събирането на парите.

Показване на всички 2 резултата

DINGO K4500

Без оценка
DINGO K4500 е монетен дрегер с фото-рамка, предназначен за барове, ресторанти, нощни клубове и др. Посетителите имат възможността самостоятелно да се тестват за алкохол. Може да работи и без монети. Фото-рамката може да се използва както за указания за ползване на дрегера, така и с рекламна цел.
1 200.00 лв. без ДДС
Купи
Сравни

DINGO K4000

Без оценка
DINGO K4000 е монетен дрегер, предназначен за барове, ресторанти, нощни клубове и др. Посетителите имат възможността самостоятелно да се тестват за алкохол, като заплатят определена такса. Може да работи и без монети, подходящо за случаи, когато събиране на такса не е необходима: контрол на служители, за фирмени партита, тържества, сватби и др.
1 000.00 лв. без ДДС
Още
Сравни

Показване на всички 2 резултата