Стационарни

Стационарните дрегери са два типа: портални и клубни. Порталните са предназначени за масова проверка на служители за алкохол още на входа на предприятието. Контролират служителите бързо и евтино - работят без мундщуци, а тестът отнема не повече от 2 секунди. Могат да се използват самостоятелно, да управляват отключването на турникет (или врата с ел. брава), както и да се интегрират с изградени Системи за Контрол на Достъпа. Клубните  дрегери са подходящи за инсталиране в увеселителни заведения, барове, ресторанти и др. При тях тестването става с обикновена коктейлна сламка след заплащане на определена такса. Монтирани на подходящо място клубните дрегери си възвръщат инвестицията след няколко месеца.

Показване на всички 4 резултата

DINGO В02

Без оценка
Стационарен портален дрегер, тестващ експресно, без мундщуци. Позволява връзка с компютър и поддържане на база данни с детайли за направените тестове.
750.00 лв. без ДДС
Купи
Сравни

DINGO B01

Без оценка
DINGO B01 е стационарен портален тип дрегер, работещ без мундщук. Предназначен за контрол на служители, може да работи както самостоятелно, така и интегрирано към Системите за Контрол на Достъпа.  
650.00 лв. без ДДС
Купи
Сравни

DINGO K4500

Без оценка
DINGO K4500 е монетен дрегер с фото-рамка, предназначен за барове, ресторанти, нощни клубове и др. Посетителите имат възможността самостоятелно да се тестват за алкохол. Може да работи и без монети. Фото-рамката може да се използва както за указания за ползване на дрегера, така и с рекламна цел.
1 200.00 лв. без ДДС
Купи
Сравни

DINGO K4000

Без оценка
DINGO K4000 е монетен дрегер, предназначен за барове, ресторанти, нощни клубове и др. Посетителите имат възможността самостоятелно да се тестват за алкохол, като заплатят определена такса. Може да работи и без монети, подходящо за случаи, когато събиране на такса не е необходима: контрол на служители, за фирмени партита, тържества, сватби и др.
1 000.00 лв. без ДДС
Купи
Сравни

Показване на всички 4 резултата