Автоблокиращи алкотестери

Автоблокиращите алкотестери (автоблокиратори, имобилайзъри, Interlock) са двукомпонентни устройства, разработени за контрол на място на шофьорите за употреба на алкохол. Инсталирани в МПС, те задължават шофьора да се тества, преди да запали двигателя, и при открит алкохол блокират запалването. Имобилайзърите предлагат голяма сигурност срещу измама, комбинирано с висока степен на работоспособност. Конструирани са за работа навън при екстремни температурни условия: от полярен студ (-25/45 °С) до сахарска жега (+85 °С).

Показване на 4 резултата

ALCOLOCK V3

Без оценка
Alcolock V3 e дрегер-имобилайзeр (interlock) – автоблокиратор, който се итегрира към превозното средство и блокира запалването при наличие на алкохол в дъха на водача. Цена: моля свържете с нас за оферта.
Още
Сравни
Достъпен и надежден дрегер-имобилайзeр, блокиращ двигателя на МПС при откриване на алкохол в дъха на водача.
1 500.00 лв. без ДДС
Купи
Сравни
Dräger Interlock 5000 e система за контрол на МПС – имобилайзер на немския производител Dräger, блокиращ двигателя, ако открие алкохол в дъха на водача на МПС. Цена: се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта.
Още
Сравни
Dräger Interlock 7000 e изключително бърза система за контрол на МПС – дрегер-имобилайзeр, блокиращ двигател, ако открие алкохол в теста на водача на МПС, подходяща както за превенция и фирмен контрол, така и за лица в пробация след нарушение. Цена: се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта.
Още
Сравни

Показване на 4 резултата