Автоблокиращи алкотестери

Автоблокиращите алкотестери (автоблокиратори, имобилайзъри, Interlock) са двукомпонентни устройства, разработени за контрол на място на шофьорите за употреба на алкохол. Инсталирани в МПС, те задължават шофьора да се тества, преди да запали двигателя, и при открит алкохол блокират запалването. Имобилайзърите предлагат голяма сигурност срещу измама, комбинирано с висока степен на работоспособност. Конструирани са за работа навън при екстремни температурни условия: от полярен студ (-25/45 °С) до сахарска жега (+85 °С).

Показване на 4 резултата

ALCOLOCK V3

Без оценка
Alcolock V3 e дрегер-имобилайзeр (interlock) – автоблокиратор, който се итегрира към превозното средство и блокира запалването при наличие на алкохол в дъха на водача. Цена: моля свържете с нас за оферта.
Interlock 5000 e базовият модел на дрегер-имобилайзeрите на реномираният немски производител Dräger Safety AG. Освобождава запалването на двигателя само ако няма алкохол в дъха на водача.
2 690.00 лв. без ДДС
Надежден дрегер-имобилайзeр, блокиращ двигателя на МПС при откриване на алкохол в дъха на водача.
1 500.00 лв. 750.00 лв. без ДДС
Interlock 7000 e флагман на дрегер-имобилайзeрите на реномираният немски производител Dräger Safety AG. Освобождава запалването на двигателя само ако няма алкохол в дъха на водача.
2 960.00 лв. без ДДС

Показване на 4 резултата